976 89 227 styret@skanbo.no

BRUK AV SØPPELSJAKTENE
Vi har fortsatt problemer med at søppelet blir for dårlig pakket inn i enkelte oppganger.

  • Bleier skal pakkes inn før de legges i søppelsjakten
  • Rester etter måltider skal ikke kastes rett fra panne eller gryte i søppelsjakten

Alt matavfall skal pakkes i grønn plastpose før det går i søppelsjakten.

luktMatavfall som lukter veldig (eks. rekeskall) kan man f.eks pakke inn i avispapir
eller plast, legge i fryseren og kaste når det nærmer seg søppelhenting (som regel på torsdager). Naboene dine kommer til å sette stor pris på dette 🙂

TING SOM SETTES I OPPGANG ELLER KJELLERGANGER
Oppganger og kjellerganger skal ikke brukes som oppbevaringsplasser, dette fremgår klart av husordensreglene. Når borettslaget kommer med søppel til gjenbruksstasjonen må vi betale for å få det kastet. Vi vil forsøke å finne ut hvem som har satt fra seg ting, og kostnadene både for å bære det ut, transportere det til gjenbruksstasjonen og leveringsavgift vil bli belastet identifiserte beboere.

I barnevognsboden skal det stå barnevogner og uteleker til småbarna. I sykkelboden skal det stå sykler. Alt annet blir nå med jevne mellomrom fjernet fra disse stedene og kastet.

REHABILITERING OG VEDLIKEHOLD AV BORETTSLAGETS BYGNINGSMASSE

BALKONGENE PÅ KJØKKENSIDEN AV TERRASSEBLOKKENE
Disse arbeidene er godt i gang og ser fortsatt ut til å skulle bli ferdig som planlagt senest 13. november. Arbeidene følges opp med regelmessige inspeksjoner og byggemøter hver 14. dag.

KOMPRIMATORBIL KOMMER TIL BORETTSLAGET 17. NOVEMBER
Mer info kommer på oppslagstavle.

VI MINNER IGJEN OM:

LUFTING AV HUNDER OG KATTER
I følge husordensregle skal hunder og katter ikke luftes på borettslagets område. Det er stadig enkelte som foretrekker lekeplassene og ballplassene eller skogen midt inne i borettslaget til lufting av husdyr. Dette er områder der barn leker og ingen synes det er hyggelig når katter eller hunder gjør sitt fornødne i disse områdene. Styret anmoder alle eiere av hunder eller katter om å overholde reglene.

TRAFIKKEN I BORETTSLAGET
Det er fortsatt observert enkelte biler som holder en altfor høy fart inne i borettslaget. Vi ber beboerne om å hjelpe oss med å identifisere råkjørerne ved å notere registrerings nummer når slikt skjer. Send melding med registreringsnummer og observasjonstidspunkt til styret, slik at vi kan få tatt tak i problemet med de som ikke respekterer reglene for kjøring i borettslaget.

Ta hensyn – kjør kun inn i borettslaget når det er nødvendig. Farten skal ikke overskride gangfart(5km/t). Informer også dine gjester om dette.

LEKEPLASSENE – KJÆRE FORELDRE
Vi minner igjen om at det skal være stille på alle lekeplassene etter kl. 20.
Snakk med barna deres om dette. Av hensyn til de som bor rundt lekeplassene, er det viktig at denne reglen overholdes. Plassen rundt lekeapparatet mellom nr. 13 – 15 og nr. 18 skal ikke benyttes til sykling. Området er ikke planlagt for denne bruken så syklene må holdes borte.

Backup selection or playlist to dvd makes a dvd-sized dmg and mspy reviews copies files in artist album song