976 89 227 styret@skanbo.no

VENTILASJON I LEILIGHETEN
Ventilasjonsspaltene i vinduene og avtrekkslukene i våtrommene og på kjøkkenet, skal være åpne hele året. Vårt ventilasjonssystem har avtrekksvifter. Stengte luftspalter og/eller avtrekksluker, skaper ustabilitet og undertrykk i andre leiligheter, og fuktighet i egen leilighet.

ISLEGGING AV BALLPLASSENE
Isflaten ved nr. 22 er nå klar for bruk, og denne er primært for barn, familier og nybegynnere. Lyset blir slukket kl. 20.

RAKETTER PÅ NYTTÅRSAFTEN
Våre husordensregler (punkt 13) sier at det ikke er tillatt å skyte opp raketter i borettslaget. Dette gjelder hele året, og i hele borettslaget.

MOTORSYKLER OG SCOOTERE I GARASJENE
Fra 2023 har styret bestemt at det blir innkrevet leie for parkering av disse to-hjulingene i vår oppvarmete og overvåkete garasje. Eierne blir kontaktet og blir forelagt en avtale med leie pr. måned
på kr 125 (kr 1.500 pr. år). Denne leien blir lagt inn i husleien og dessuten påløper kr 750 for å få registrert avtalen i husleiesystemet. Hver mc- parkeringsplass blir nummerert, og mc’en/scooteren får en fast plass.

UREGISTRERT MOTORSYKKEL PÅ NEDRE PLAN
På nedre plan i kulverten, står det en uregistrert motorsykkel. Styret ønsker å komme i kontakt med eier, og send gjerne tips til styret om du kjenner til hvem eieren er. Om ikke eier melder seg melder seg til styret innen 1.februar, så vil motorsykkelen bli fjernet.

FARTSGRENSEN FOR KJØRING I BORETTSLAGET
er 5 km/timen. Vennligst se våre skiltinger. Det observeres jevnlig overtredelser av den nevnte 5 km/t. Veiene inne i boligområdet er definert som gang- og sykkelveier og det skal kjøres i gangfart. Bilkjøring inne i borettslaget, skal kun skje når det er nødvendig.

STYRET SENDER ALLE BEBOERE EN HILSEN OM GOD JUL OG ØNSKER OM ER GODT NYTT ÅR