976 89 227 styret@skanbo.no

Aktivitetsrommet  

Skansen borettslags aktivitetsrom ligger i 1.etg / bakkeplan i nr 24. Aktivitetsrommet ble pusset opp i desember 2014, og er vedlikeholdt fortløpende. Rommet har blant annet langborbord(klappbord) og stoler slik at det er sitteplass til ca 20 personer. I tillegg har rommet 1 sofa med sjeselong som kan slås ut til sovesofa, sofabord og 4 lenestoler, TV og internettilgang. Kjøkkenet har dekketøy til ca 20 personer. Aktivitetsrommet har et tilstøtende bad, med WC – vask og dusjkabinett. Alt i alt framstår aktivitetsrommet, som et innbydende og attraktivt lokale, som vi håper beboerne ønsker å benytte seg av, både for selskapligheter og mulighet for ekstra overnattingsrom ved besøk
På grunn av rommets størrelse med tilhørende utstyr, samt forskrifter og beliggenhet i blokken med tilstøtende leiligheter, så bør antall gjester ikke overstige 24 personer.

Leieprisen er kr. 350,- pr døgn fra kl. 12.00 – 12.00 påfølgende dag, og det må fylles ut en leieavtale og betales et depositum (p.t kr750,-) ved nøkkelutlevering. Leie og depositum skal innbetales til konto 9820.17.56456, og KID nr 8850000029835. Etter endt leieperiode leveres nøkkel tilbake til kontaktperson i styret, og aktivitetsrommet blir sjekket ift rengjøring etter utleiet. Deretter kan depositumet tilbakebetales som refusjonskrav til OBOS. Nærmere opplysninger om dette gis ifm utleie og kontrakt.
Se Leieavtale Aktivitetsrommet for mere informasjon, og ta kontakt med oss på e-post styret@skanbo.no for bestilling.