976 89 227 styret@skanbo.no

RAKETTER PÅ NYTTÅRSAFTEN

Våre husordensregler (punkt 13) sier at det ikke er tillatt å skyte opp raketter i borettslaget. Dette gjelder hele året, og i hele borettslaget.

VENTILASJON I LEILIGHETEN
Ventilasjonsspaltene i vinduene og avtrekkslukene i våtrommene og på kjøkkenet skal være åpne hele året. Vårt ventilasjonssystem har avtrekksvifter. Stengte luftspalter og/eller luke skaper ustabilitet og undertrykk i andre leiligheter, og fuktighet i egen leilighet.

SKIFTE AV LAMPER I TRAPPEGANGENE
Det er nært forestående å skifte lamper i trappegangene. Lyspæren har gått ut av produksjon som følge av nye miljøkrav, og det er meget begrenset lager hos grossister av «gamle» lyspærer. Det er også mulighet for at ledningene må skiftes som følge av elde. Arbeidet vil koste et høyt seks-sifret beløp, som dels kan dekkes ved å bruke noe av oppsparte midler på borettslagets sparekonto og mulig en mindre økning av fellesutgiftene i første halvår. Styret arbeider med å avtale gunstigste avtale om pris- og installasjon.

BALKONGENE SOM LAGRINGSPLASS
Styret har mottatt henvendelser om at balkonger, som er godt synlig, er gjort til lagringsplass. Dette er skjemmende og uønsket. Bruk egen bod.
I våre Husordensregler pkt. 6 står det: «Det er ikke tillatt å blokkere brannluker i gulv på balkonger. Den vil være den eneste rømningsvei hvis trappen er blokkert av brann. Beboerne er pliktig til å holde brannluken fri for snø og is og sikre at den er åpen».

OMBRUKSLOKALE PÅ ELLINGSRUD SENTER
Det er på Ellingsrud senter åpnet en ombruksbutikk (i lokalene til den tidligere blomsterbutikken). Ombruksbutikken er åpen på torsdager kl. 15 – 17.30.
Her kan klær og «innegjenstander» innleveres og byttes. Etter avtale med OBOS får ildsjelene til Ombruket disponere lokalen til minst 1. april. Ta turen innom.

SKØYTEBANEN PÅ BALLPLASSEN
Om kulden holder, seg så blir det en fin skøytebane på ballplassen. Håper mange får glede av skøytebanen og vi takker ildsjelene i borettslaget som iverksetter og vedlikeholder isen.
Lysene slukkes kl. 20:30.

STYRET SENDER ALLE BEBOERE EN HILSEN OM GOD JUL OG ØNSKER OM ER GODT NYTT ÅR