976 89 227 styret@skanbo.no
Vi er mange mennesker i borettslaget. Alle ønsker vi å ha det best mulig der vi bor derfor må vi ta hensyn til hverandre.

Når vi nå har fått nye og fine lekeplasser er det nødvendig å innføre noen regler for bruk av lekeplassene. Vi ber om at alle foreldre gjør sine barn kjent med reglene og bidrar til at de overholdes. Vi har allerede fått flere klager både på høyt støynivå og leking langt utover kvelden, noe vi med dette håper å slippe mer av. 1.  Det skal være ro på alle lekeplasser etter klokken 20:00      – dette betyr ikke at det ikke er lov å leke der etter kl. 20:00, men dette må da foregå stille. 2.  Uansett tidspunkt må barna forsøke å holde støynivået nede da lyden bærer godt i mellom        blokkene.      – vis hensyn til alles behov; både for lek, ro og kos på balkonger. 3.  De ulike lekeplassene er innredet med tanke på ulike aldersgrupper; men er selvsagt åpne for alle.       – Lekeparken er lagt opp primært for de under 5 år.        – Lekeplassen ved flaggstangen er primært for aldersgruppen 2-8 år.        – Lekeplassen mellom blokkene(nr. 13-18 ) er primært for aldersgruppen fra 8 år og oppover.        – Ballplassene er for alle aldersgrupper.

4.  Det er alles ansvar å holde både lekeplasser og borettslaget for øvrig fritt for søppel. Dette betyr at det kastes i søppelkasser, eller tas med hjem! Vi oppfordrer også alle som oppholder seg på lekeplassene til å titte litt ekstra og følge med. Hvis det oppdages feil, mangler, hærverk eller annet ber vi at dette meldes Styret umiddelbart. La oss ta vare på vårt nærområde sammen!
Last ned – Info om lekeplasser 2014