976 89 227 styret@skanbo.no

Ordinær generalforsamling 2019
Årets generalforsamling blir avholdt 8. mai kl. 18.30 på Bakås skole.

Rehabilitering av balkonger 11 – 31 stueside
OBOS prosjekt AS er i full gang med tilbudsbeskrivelse og innhenting av tilbud for rehabilitering. Arbeidet går sin gang, og det vil bli innkalt til ekstraordinær generalforsamling så snart alle tilbud er kommet oss i hende, med priser og arbeidsbeskrivelse. Løsningen for balkongfronter som styret vil anbefale, er tilsvarende løsningen vi har i dag i borettslaget. Det vil si, fjerne blomsterkasser og skifte disse ut med glassfronter.

Det vil bli avholdt en tilbudsbefaring for entreprenørene i slutten av uke 14/2019.

Dugnad
Årets dugnad avholdes mandag og tirsdag 29 og 30. april. Fra ca. kl. 17.00. Regner det, vil dugnad bli avlyst/flyttet.
Veinettet vil bli grov feiet i forkant av dugnad, når snøen har smeltet.

Komprimatorbil
Torsdag 25. april Kl: 17.00 kommer det komprimatorbil til Skansen. Brl. Den starter i nr. 18 og tar alle punktblokker i følgende rekkefølge 18,20,22,24,26,28. Deretter 31 og ned til 11. Det anslås å bruke ca. 2t på runden. Beboere må selv være behjelpelig med å legge det som skal kastes inn i komprimatorbilen. NB! Komprimatorbilen tar ikke med det som er beskrevet som farlig/miljøavfall.

BRUK AV KONTEINERNE UTENFOR INNKJØRINGEN TIL GARASJEN
Vi minner om at konteinerne skal brukes til det de er merket for, ikke noe annet. Det skal heller IKKE settes noe ved siden av konteinerne. Konteinerne er ment for: glass og metall, papir og papp og gaver til Frelsesarmeen.

Grilling
Påsken og sommeren nærmer seg med storm skritt, og mange finner frem grillen fra i fjor. Husk, at ikke alle setter like stor pris på grilling med røyk, os og det som følger med. Et godt tips er å rengjøre grillen før grillsesongen starter, og å holde den ren under sesongen. Ta hensyn til dine naboer ved grilling.