976 89 227 styret@skanbo.no

GRILLING PÅ TERRASSER OG BALKONGER
Vi minner om at kun elektrisk- og/eller gassgrill er tillatt brukt i tilknytning til leilighetene. Ta hensyn til naboene og hold grillen ren. Stekeos og røyk fra grillen vil kunne sjenere naboene.

UTELIVET PÅ BALKONGER OG TERRASSER I DE FINE SOMMERKVELDENE
Husk å ta hensyn til dine naboer – husordensreglene gjelder også i de lyse sommernettene.

RØYKER DU ELLER NOEN AV DINE GJESTER?
Vi hører stadig om noen som kaster sigarettstumper ut fra balkong, terrasse eller ut igjennom vinduet. Vi ser det også på bakken enkelte steder. Dette er til sjenanse for naboene i tillegg til at det er brannfarlig.  Dette er brudd på husordensreglene og vil bli behandlet deretter dersom det ikke opphører.

TRAFIKKEN I BORETTSLAGET
Nå er det mange barn ute i borettslaget og de er gjerne i fart med ball, sykkel og sparkesykkel.
Ta hensyn og kjør i gangfart hvis du må kjøre inn i borettslaget. Informer også dine gjester om dette.

GRILLFEST
Styret arrangerer grillfest i borettslaget onsdag 23.august kl. 17:00.
Mer informasjon kommer.

ILLELUKTENDE AVFALL
Vi har fortsatt problemer med at søppel blir for dårlig innpakket i enkelte oppganger. Dette må komme i orden. Når det nå går mot varmere tider er det viktig å tenke på hva man kaster i søppelsjakta og når, i forhold til søppelhenting og lukten det avgir. Alt matavfall skal pakkes i grønn plastpose før det går i søppelsjakten. Matavfall som lukter veldig (eks. rekeskall) kan man f.eks pakke inn i avispapir og legge i fryseren, og kaste når det nærmer seg søppelhenting (som regel på torsdager).
Naboene dine kommer til å sette stor pris på dette 🙂

Oversikt over søppelhenting finnes i hentekalenderen på Oslo kommunes sider – her: https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/hentekalender/ 

BRUK AV SYKKELBOD OG BARNEVOGNSBOD
Vi minner om at sykkel bodene skal brukes til sykler og barnevogns bodene til barnevogner og eventuelt uteleker til de minste barna.

OM VIKEPLIKT UT FRA BORETTSLAGET
På generalforsamlingen ble det stillet spørsmål om vi har vikeplikt når vi kjører ut i Trygve Nilsens vei.
Spørsmålet har vært stillet til Bymiljøetaten som har gitt nedenstående svar.
”Skansen terrasse er privat og eiendommen(108/34) som har utkjøring mot Trygve Nilsens vei er regulert som felles avkjørsel. Skansen Borettslag eier eiendommen. Trafikanter som kommer kjørende ut fra Skansen terrasse, har vikeplikt for trafikanter på Trygve Nilsens vei.” 

OLJE OG MATFETT I AVLØPENE
Dette må ikke helles ut i toalett/sluk. Årsak til dette er at avløpsrørene gror igjen og vi får høye kostnader med å rengjøre avløpsrørene. Matolje/fett bør stå og avkjøles og kan så slås over i en tom melkekartong eller lignende.

Se mer informasjon på hjemmesidene våre: http://www.skanbo.no/avfall-2/

LEKEPLASSENE OG BALLPLASSENE
Det skal være stille på alle leke- og ballplassene etter kl. 20. Av hensyn til de som bor rundt lekeplassene, er det viktig at denne reglen overholdes.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god sommer.

Screenshots organize your movies spy on someone phone without physical acess in a beautiful interface keep up with all of your media, even tv shows about the app here are the top five features you can expect to see in qvivo organizes your media into beautiful libraries