976 89 227 styret@skanbo.no

simsons grilling

GRILLING PÅ TERRASSER OG BALKONGER
Vi minner om at kun elektrisk- og/eller gassgrill er tillatt brukt i tilknytning til leilighetene. Ta hensyn til naboene og hold grillen ren. Stekeos og røyk fra grillen vil kunne sjenere naboene.

UTELIVET PÅ BALKONGER OG TERRASSER I DE FINE SOMMERKVELDENE
Husk å ta hensyn til dine naboer – husordensreglene gjelder også i de lyse sommernettene.

RØYKER DU ELLER NOEN AV DINE GJESTER?
Vi hører stadig om noen som kaster sigarettstumper ut fra balkong, terrasse eller ut igjennom vinduet. Vi ser det også på bakken enkelte steder. Dette er til sjenanse for naboene i tillegg til at det er brannfarlig. Dette er brudd på husordensreglene og vil bli behandlet deretter dersom det ikke opphører.

TRAFIKKEN I BORETTSLAGET
Nå er det mange barn ute i borettslaget og de er gjerne i fart med ball, sykkel og sparkesykkel.
Ta hensyn og kjør i gangfart hvis du må kjøre inn i borettslaget. Informer også dine gjester om dette.

GRILLFEST
Styret arrangerer grillfest i borettslaget onsdag 24.august kl. 17:00. Mere informasjon kommer.

REHABILITERING AV BALKONGENE PÅ INNGANGSSIDEN I TERRASSEBLOKKENE
Disse arbeidene er nå i ferd med å bli avsluttet i Skansen terrasse 19 – 23. I tillegg vil vi i løpet av de neste ukene få revet en totalskadet blomsterkasse på toppen i nr. 23. Denne vil bli erstattet med en glassfront.

Arbeidene med rehabilitering av balkongene på inngangssiden i Skansen terrasse 11 – 17 påbegynnes med demontering av innglassinger i perioden 15. – 19.8.2016. Selve rehabiliteringen starter 22.8.2016 med planlagt ferdigdato senest 18.11.2016. Beboerne i Skansen terrasse 11 – 17 har fått egen informasjon om dette. Vi minner om at balkongene i nr. 11 – 17 må være fullstendig ryddet når arbeidene starter 22.8.2016.

ILLELUKTENDE AVFALL
Vi har fortsatt problemer med at søppelet blir for dårlig innpakket i enkelte oppganger. Dette må komme i orden.

luktNår det nå går mot varmere tider er det viktig å tenke på hva man kaster i søppelsjakta og når, i forhold til søppelhenting og lukten det avgir. Alt matavfall skal pakkes i grønn plastpose før det går i søppelsjakten. Matavfall som lukter veldig (eks. rekeskall) kan man f.eks pakke inn i avispapir og legge i fryseren, og kaste når det nærmer seg søppelhenting (som regel på torsdager).

Naboene dine kommer til å sette stor pris på dette.
Oversikt over søppelhenting finnes i hentekalenderen på Oslo kommunes sider – her: Hentekalender avfall

OLJE OG MATFETT I AVLØPENE
Dette må ikke helles ut i toalett/sluk. Årsak til dette er at avløpsrørene gror igjen og vi får høye kostnader med å rengjøre avløpsrørene. Matolje/fett bør stå og avkjøles og kan så slås over i en tom melkekartong eller lignende.
Se mer informasjon på hjemmesidene våre: Avfallshåndtering

LEKEPLASSENE OG BALLPLASSENE
Det skal være stille på alle leke- og ballplassene etter kl. 20. Av hensyn til de som bor rundt lekeplassene, er det viktig at denne reglen overholdes.

 

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god sommer.
summer

The ladder scholarship essay writer of powers orders the effects that the re-expressions have on data